Samenwerking met..

IVN

Hier is mijn liefde voor het daadwerkelijk vertellen van (natuur)verhalen geboren. Regelmatig ben ik als verhalenverteller betrokken bij IVN-activiteiten, zoals de winternatuurwandelingen. In 2012 zijn er plannen voor een kanotocht met verhalen. Verder gaf ik een cursus ‘korte natuurverhalen leren vertellen en toepassen in excursies’, als nascholing van IVN-natuurgidsen.

NME

Het natuur- en milieu educatiecentrum ‘De Woudreus’ in Wilnis is een onderdeel van het natuur- en milieu educatienetwerk van noord-west Utrecht. Zij organiseren diverse activiteiten, o.a. op de woensdagmiddag . Ook is er een educatieve tuin. Soms past een verhaal daarbij, zoals bijv. een middag voor kinderen met het thema “muziek in de natuur”. Of een verhalenavond in de tuin.

Muzikanten

Muziek en verhalen zijn elkaar versterkende expressievormen. In mijn verhalenarrangementen zijn diverse musici actief evenals bij andere optredens. Ook mijn zomerpodium “Onder de Linden”heeft naast de verhalenvertellers musici die het geheel mooi en sfeervol aanvullen.In de toekomst zie ik meer mogelijkheden om muziek te verweven met mijn verhalen (of andersom) ….en ik bedoel dan echt ‘verweven’…….zodat het één organisch geheel wordt, dat harten kan raken en luisteraars kan laten genieten en meenemen.

De Schatkist

De vertellers van Vertelkring De Schatkist hebben mij verder gebracht op het pad van de verhalen.Regelmatig komen de vertellers bij elkaar om verhalen te vertellen, het mooie ervan te delen en van elkaar te leren. Samen met de vertellers van de vertelkring doe ik mee met activiteiten omdat er soms meerdere verhalenvertellers nodig zijn voor het slagen  van een evenement zoals bijv. de wereldverteldag.