'Wandel-Wijs' met verhalen: Esch-Spoordonk

Datum: 16 april 2019 om  10:30 – 17:30 Waar: Bushalte 'Markt' in Esch

Ieder mens draagt onderweg in zijn leven een schat aan verhalen met zich mee. Als je wilt genieten van de verhalen die je zelf, soms onwetend, met je meedraagt, kun je ervoor kiezen ze op te delven.

En misschien wil je ze delen met anderen zodat we samen rijker en wijzer kunnen worden.

Op het ritme van onze voetstappen komen verhalen, fragmenten van verhalen, vaak vanzelf naar boven als we andere stemmen in ons tot zwijgen, tot stilte hebben gebracht.

Wij, Ben en Elza, kiezen ervoor verhalen uit andere culturen, andere landen en andere gemeenschappen met jullie te delen. Het kan openingen geven je eigen verhaal te vinden doordat universele verhalen elkaar kunnen raken.

Als de bovenstaande woorden, deze insteek, je nieuwsgierig maken nodigen we je uit met ons mee te wandelen. In het met elkaar op weg gaan in een kleine groep, die wisselend van samenstelling kan zijn, wandelen we in een aantal dag etappes van Utrecht(Janskerkhof, Huis van Sint Jacob) naar het zuiden(Vessem, Pelgrimshoeve Kafarnaum).

We lopen tussen de 20 en 25 km per dag. Begin- en eindpunt zoveel mogelijk bij OV. 

Vertrek: 10.30 u bij OV halte

Kosten: minimaal € 5, max. 10 deeln.

Welkom !

Fijn, als je even aangeeft dat je komt bij Ben Noorloos(06 12141231 ben@benonderweg.nl) of Elza Vis( 06 23150498 elza@binnenste-buitenverhalen.nl ) . Dan wachten we op je !